Wethouder van Etten bezoekt basisschool de Bouwsteen in ‘s-Gravendel voor de Week van Respect

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

P1140018‘s-Gravendeel – Deze week is het alweer de 10e editie van de Week van Respect. Een breed initiatief dat gedragen wordt door leerkrachten in po en vo, leerlingen, schoolleiders, vrijwilligers en gemeenten. Burgemeesters en wethouders van Nederland zijn ambassadeurs van deze themaweek.

Zo togen ook burgemeester Borgdorff en wethouder Van Etten van de gemeente Binnenmaas deze week langs een aantal scholen. Doel is zoveel mogelijk mensen/kinderen laten ervaren dat zij zelf aan zet zijn als het gaat om een respectvolle samenleving.Wethouder Van Etten was te gast bij groep 7a van pcbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel.

Het gesprek in de klas ging onder meer over het thema deze week: de Respectzone; een omgeving waarin iedereen zich thuis zou moeten voelen en geaccepteerd wordt zoals hij of zij is.Wat voor afspraken zijn er te maken om prettig met elkaar samen te leven en op welke manier kunnen de kinderen hier aan bijdragen. Hoe zouden afspraken en regels hierover kunnen worden nageleefd?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren