Pijnlijke nederlaag waterpoloheren ZVS ‘s-Gravendeel tegen Z&PC Rotterdam

194

DSC_6964’S-GRAVENDEEL – De waterpoloheren van Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel speelden zaterdag 30 januari 2016 de veertiende wedstrijd van het seizoen in de tweede klasse B van Regio West. Op het programma stond de confrontatie met Z&PC Rotterdam 3 in zwembad De Wellen te ‘s-Gravendeel. Coach Cees van Helfteren had niet de beschikking over een complete selectie. Arie Molendijk, Stefan Kuhlmann en Marcus Dekker konden niet van de partij zijn. Hierdoor waren er twee wisselspelers beschikbaar.

Nadat vorige week nog een overwinning op de hekkensluiter werd behaald moesten de heren vandaag alle zeilen bijzetten tegen de middenmoter uit Rotterdam. Ondanks een aanvallende speelwijze lukte het hen niet om het de gelijkwaardige tegenstander aan de kant te zetten. ZVS zocht te vergeefs naar haar eigen identiteit en zag de door collectief falen Rotterdammers profiteren. Aanvallend lukte het de ’s-Gravendeelse formatie niet om ook maar een enkele rol van betekenis te spelen. Na een doelpuntloze eerste periode duurde het tot halverwege het vierde en tevens laatste kwart voordat ZVS van zich kon laten horen. De Rotterdammers hadden inmiddels al zevenmaal gescoord en daarmee hun zege veiliggesteld. De Seuters leken zich in de laatste minuten te hervinden en troffen, evenals de bezoekers, driemaal doel waarmee ‘de nul’ eindelijk van het scorebord verdween. Er gloorde nog een beetje hoop maar de eindsprint was helaas al veel te laat ingezet. Voor ZVS redden Dennis Brobbel en Wessel Boersma de eer.

  • Eindstand: 3-8
  • Periodestanden: 0-0, 0-3, 0-2, 3-3
  • Doelpuntenmakers: Dennis Brobbel (2x) en Wessel Boersma (1x)

De volgende wedstrijd van het seizoen is zaterdag 13 februari januari 2016 tegen De Kempvis 3. Deze wedstrijd vindt plaats in het Rivierabad te Spijkenisse en begint om 19.45 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.