Landbouwdag Cromstrijen in Numansdorp op 30 april.

1553
10321654_694946653898240_7705936024817202377_oNUMANSDORP – Op zaterdag 30 april  is er weer de jaarlijkse Landbouwdag Cromstrijen.We verwachten weer een heleboel old timer tractoren, nieuwe landbouwmachines van de mechanisatie bedrijven uit de hoeksche waard en diverse moderne machines van de loonbedrijven uit de Hoeksche Waard.
Er zullen leuke dingen zijn voor jong en oud.Een grote koe die door de kinderen gemolken kan worden, echte boerderij dieren. De mooie Locomotief de Vera Lynn, van het RTM museum uit Ouddorp, Old timer vrachtwagens van dhr. van Die en hij neemt ook de zelfgebouwde minivrachtwagen mee die hij voor zijn kleinzoon heeft gemaakt.
De Vera Lynn, een replica van het RTM Museum Ouddorp komt op de Landbouddag Cromstrijen
De Vera Lynn, een replica van het RTM Museum Ouddorp komt op de Landbouddag Cromstrijen
Er zal een grote markt zijn met Poffertjes, viskraam, palingroker, de gedraaide aardappel van Twistine, de theeheks, oliebollen, tuinplanten, lederwaren, verzorgingsproducten, zeepkettingen en sieraden en nog veel meer.  In de tent kan een consumptie genuttigd worden. De toegang is gratis.
De locatie van de Landbouwdag is Lange Biesakkersweg 3 in Numansdorp.
Voor meer informatie kan men kijken op onze facebookpagina https://www.facebook.com/landbouwdagcromstrijen/ en voor info kan je mailen naar [email protected].

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.