Drie koninklijke onderscheidingen in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

BINNENMAAS – In Binnenmaas kregen dit jaar drie personen een onderscheiding tijdens de lintjesregen. In het gemeentehuis werd morgens om 11.00 uur twee inwoners de versierselen behorende bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau opgespeld door burgemeester mr. drs. A.J. Borgdorff. Begin van de middag was er een bijeenkomst in De Vijf Schelpen in Mijnsheerenland waar een derde inwoner van Binnenmaas werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

In het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam worden tijdens een bijeenkomst vanaf 11.00 uur de volgende personen onderscheiden:

  1. De heer Jan de Koning (30 juli 1954) uit Maasdam;
  2. De heer Jacob (Jaap) Visser (6 mei 1947) uit ’s-Gravendeel.

20160426-Lintjesregen-2016-groepsfoto-met-burgemeester-(klein)

Tijdens een bijeenkomst in cultureel centrum De Vijf Schelpen in Mijnsheerenland reikte burgemeester Borgdorff om 12.45 uur de versierselen behorende bij de benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau uit aan de heer Oswald Charles Maria (Oswald) Varin (geboren 8 oktober 1945) uit Mijnsheerenland.

20160426-Lintjesregen-2016-burgemeester-en-de-heer-Varin

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.