Jaarlijkse Slaatjesactie van de Voetbal Vereniging Strijen op Oudejaarsdag!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Op Oudejaarsdag zaterdag 31 december 2016 is het weer zover, dan organiseert de Voetbal Vereniging Strijen zijn jaarlijkse “Slaatjesactie”. De slaatjes worden bereid door een groot aantal vrijwilligers van de vereniging. 

Omdat de opbrengst van de slaatjesactie ten goede komt van onze jeugdafdeling zullen onze jeugdleden de slaatjes huis aan huis verkopen voor € 2,00 per slaatje. 

Vaak kregen wij te horen ‘wij hebben jullie aan de deur gemist” en daarom zullen wij dit jaar ook slaatjes verkopen in de kantine vanaf 09.00 tot 13.00 uur.

Bestelling via e-mail voor particulieren en bedrijven

Om teleurstelling van het niet hebben van slaatjes helemaal te voorkomen is het ook mogelijk om de slaatjes vooraf te bestellen. U kunt dit doen via emailadres [email protected] onder vermelding van “Slaatjesactie”. Vergeet niet het aantal slaatjes, uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Op zaterdag 31 december zullen wij dan vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur de slaatjes gratis bij uw bedrijf of particuliere adres bezorgen.

Wij rekenen op u en hopen op een wederom groot succes van de traditonele “Slaatjesactie”!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren