Drugslab ontdekt in Ouddorp en ‘s-Gravendeel drie mannen aangehouden

0
2148

Ouddorp / ‘s-Gravendeel  – Woensdag 21 december werd aan de Kabbelaarsbank in Ouddorp een werkend drugslaboratorium ontdekt. Drie mannen zijn aangehouden.De politie viel gelijktijdig een pand aan de Molendijk in ’s-Gravendeel binnen waar eveneens een amfetamine- en XTC laboratorium werd aangetroffen.

Naast de apparatuur en materialen om synthetische drugs te vervaardigen werd in het pand in Ouddorp ook zo’n 200 liter aan chemicaliën ontdekt, waaronder amfetamine-olie. Het lab is geschikt voor de grootschalige productie van amfetamine en XTC. Toen de politie de drie aanwezige mannen wilden aanhouden, nam één van hen de benen en probeerde via de achterdeur te vluchten. Daar liep hij rechtstreeks in de armen van agenten die het pand aan alle kanten hadden ‘dichtgezet’. De aangehouden verdachten zijn 40, 43, en 52 jaar en komen uit Zwijndrecht en Rotterdam.

De recherche van de politie eenheid Rotterdam hield de aangehouden mannen al langer in de gaten. Hun gedragingen leidden gisteren tot de invallen in de diverse panden.

Bron en Foto Politie.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.