Bouwrijp maken bedrijventerrein “De Leeuw” fase 4 Zuid-Beijerland gestart

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Archieffoto

Zuid-Beijerland – Dinsdag 7 maart is door Paul Boogaard, wethouder in de gemeente Korendijk op gepaste wijze het startsein gegeven voor de aanvang van het bouwrijp maken van het Bedrijventerrein “De Leeuw” fase 4 te Zuid-Beijerland. Onder het toeziend oog van Burgemeester en Wethouders, het projectteam en kopers werden door Wethouder Boogaard, de eerste scheppen grond verzet.

De komende weken zal het project verder bouwrijp worden gemaakt en zal er op de eerste kavels op korte termijn gestart worden met bouwen. Het project “De Leeuw” fase 4 is een uitbreiding op het bestaande bedrijventerrein in Zuid-Beijerland. Het gebied beslaat in totaal circa drie hectare bouwgrond en biedt ruimte aan verschillende bedrijfskavels, een project van 4 woningen met bijgebouw en 14 geschakelde bedrijfsunits. Het nieuwe plan kenmerkt zich door een gestructureerde indeling, waardoor het terrein overzichtelijk is en rust uitstraalt. Het woon-/werkproject is bovendien prachtig gelegen aan het water, met uitzicht op de bosrand. Een groot bijkomend voordeel is de ligging van het bedrijventerrein, op slechts drie autominuten van de A29. De omvang van de bedrijfskavels is zeer divers en varieert tussen de 850 en 5.000 vierkante meter en de maximale bouwhoogte is tien meter. “Wij proberen met onze werkwijze een maatpak te creëren voor de klant” geeft ontwikkelaar Jaco Stolk van Group ABC aan. “Geen bedrijf is immers hetzelfde. Deze flexibele aanpak wordt gewaardeerd.

Inmiddels zijn diverse kavels verkocht en in optie. In de tweede helft van 2017 wordt begonnen met de bouw van de bedrijfsunits en het woon-/werkproject.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren