Omleidingen en afsluitingen tijdens Feestweek ’s-Gravendeel en kermis

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

‘s-Gravendeel – Van maandag 14 augustus tot en met zaterdag 19 augustus 2017 viert ’s-Gravendeel feest. In die periode worden enkele straten voor het verkeer afgesloten en er zijn alternatieve busroutes. Verder kunt u uw auto tijdens een aantal activiteiten niet op straat parkeren.

Afsluiting wegen

Dinsdag 15 augustus 2017

  • 17:30-21:30 uur: Noord Voorstraat en Zuid Voorstraat

Woensdag 16 augustus 2017

  • 05:00-23:00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg (gedeeltelijk), Dr. van der Bijlplein, Langestraat (gedeeltelijk), Rijkestraat en Beneden Strijensedijk

donderdag 17 augustus 2017

  • 17:00-23:00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk);
  • 18:00-23:00 uur (tijdens de Seuterloop): Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, Smidsweg, Langestraat en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk), Molendijk (gedeeltelijk), Nieuweweg, Maasdamseweg (gedeeltelijk), Mijlweg (gedeeltelijk), Gorsdijk (gedeeltelijk)

vrijdag 18 augustus 2017

  • 16:30-00:45 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, rotonde Dr. Van der Bijlplein en de Langestraat (beide gedeeltelijk)

Het parkeerterrein aan de Havenstraat is donderdag 10 augustus t/m dinsdag 22 augustus 2017 afgesloten.

Omleidingsroute naar Berkman tankstation

In verband met de kermis in de Havenstraat is de straat tussen het Berkman benzinestation en de Bevershoekstraat afgesloten van 14 t/m 21 augustus 2017. Het tankstation is gedurende die periode alleen bereikbaar via het Dr. van der Bijlplein.

Omleiding busroutes

Voor buslijnen 175, 185, 166, 168, 176 en 668 gelden van vrijdag 11 augustus t/m dinsdag 22 augustus 2017 alternatieve busroutes. U kunt gebruik maken van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat. Alle andere bushaltes in ’s-Gravendeel vervallen.

Buslijn 175 en 185: de bus vanuit Strijen rijdt via de Strijenseweg, Alexanderstraat, Van Groningenstraat, de Hendrik Hamerstraat. Vanuit Dordrecht rijdt de bus via de Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat, Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat en Alexanderstraat. Hierna worden de routes zoals gewoonlijk verreden.

Buslijn 166 168 176 en 668: de bus rijdt via de Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat en Hendrik Hamerstraat.

Tijdelijk aanwijzing alcoholvrij gebied uitbreiden met extra straten

Het college heeft besloten om tijdens de feestweek van dinsdag 17 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017 diverse straten aan te wijzen als openbare plaats waar het verboden is om alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Het betreft de volgende straten: Havenweg, Boven Havendijk, Beneden Havendijk, Gorsdijk, Beneden Gorsdijk, Bevershoekstraat, Dr. Van der Bijlplein, Maasdamseweg, Havenstraat, Renooishoekstraat, In ’t Veldstraat, Biekurf en de Dr. Bosserstraat (tot aan evenemententerrein).

Wachtdienst

Heeft u tijdens de Feestweek geluidsklachten? Neem dan contact op met de wachtdienst van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid via tel. 0888 – 333 555. Neem voor overige vragen contact op met mevrouw E. Oron of mevrouw R. Remmers (team Omgevingszaken) tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.