Nieuwe adverteerder: Praktijk viaDaan en Kinderpraktijk ViaDaan

0
434

Hoeksche Waard – Vandaag verwelkomen wij Praktijk viaDaan en Kinderpraktijk ViaDaan gevestigd in ‘s-Gravendeel op onze site. Ook hun willen opvallen in de regio met hun bedrijf door te adverteren op Hoeksch Nieuws!

Wat kan ik je bieden bij Praktijk ViaDaan?
Spiritualiteit en bewustwording maar wel met een nuchtere kijk op het leven en met 2 voeten stevig op de grond.Een stukje meelopen op je pad als het even tegenzit en je begeleiden met je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is mogelijk via  energetische consulten maar ook door middel 1 op 1 coaching. Daarnaast geef ik ook verschillende workshops, cursussen en trainingen omdat ik zelfredzaamheid heel belangrijk vind.

Wil je weten wat ViaDaan nog meer te bieden heeft?
Kijk dan eens op mijn Facebookpagina, website www.PraktijkViaDaan.info of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Bij Kinderpraktijk ViaDaan aan de Mijlweg 23 in ‘s-Gravendeel kunt terecht voor Kindercoaching, de LuisterkindMethode en Relax Kids lessen.

Wilt u meer weten?
Kijk eens  op onze Facebookpagina, website www.KinderpraktijkViaDaan.info of maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Liefs Daan

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.