Riene Verburgh richt partij op: Hart voor alle kernen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Het afgelopen jaar  was Riene Verburgh met haar Burgercomite  druk bezig om aan de bestuursorganisaties duidelijk te maken dat het opheffen van de 5 gemeenten niet wenselijk was. Nu gebleken is dat de herindeling alsnog doorgaat, breekt ook voor haar een nieuwe tijd aan. Op een nieuwe Facebookpagina  is het volgende  te lezen:

“Nu de herindeling toch doorgaat ondanks onze keiharde strijd om 5 zelfstandige gemeenten te behouden moet we nu toch verder. Laten we samen kijken hoe we dit het beste kunnen gaan doen, daarom doen we nu mee op een lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Samen gaan we onze schouders eronder zetten om u, de inwoners een stem te geven in hoe gaan we nu verder.

De partijen die voor een herindeling waren hebben nog nooit aan de inwoners gevraagd wat zij nu zouden willen. Hart voor alle kernen wil dit anders gaan doen.
Samen met de inwoners uit alle kernen van de Hoeksche Waard willen we bouwen aan een sociaal en groen eiland, waar mensen belangrijk zijn, waar de dorpen hun eigen identiteit hebben en vooral behouden.

Om dit waar te kunnen maken hebben we iedereen nodig samen zijn we sterker.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren