DriemTiemStrien stelt collecte voor de Roparun voorlopig uit

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – DriemTiemStrien heeft besloten om de geplande collecte, welke we deze week zouden lopen, in Strijen, Strijensas, Mookhoek en Cillaarshoek te verschuiven naar hopelijk, een beter tijdstip.Dit omdat het aantal besmettingen in de regio Zuid-Holland-Zuid  en de Hoeksche Waard significant oplopen en wij als DriemTiemStrien onze verantwoording daar in nemen.

Wie niet kunnen wachten, en waar we het toch voor doen, zijn de instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun; “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wilt u een bijdrage leveren en wilt u niet wachten op de collecte dan kunt u via https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/#/teams/110 toch een donatie doen, wat geheel ten goede komt aan de Roparun.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren