Lintjesregen 2021 in de Hoeksche Waard: Mevrouw Yvonne Bossche uit Oud-Beijerland is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Mevrouw Yvonne Bossche (59) uit Oud-Beijerland is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau 🏅 Naast haar functie als adviseur Participatie en Leefbaarheid bij gemeente Hoeksche Waard zet ze zich al ruim 20 jaar in als mantelzorger voor haar schoonzus. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Oud-Beijerland – Zoals ieder jaar regent het de werkdag voorafgaand aan Koningsdag lintjes in de Hoeksche Waard. Vanwege de coronamaatregelen werd de zogenoemde Lintjesregen (Algemene Gelegenheid) ook dit jaar in een ander jasje gestoken. Burgemeester Bram van Hemmen ging met passend vervoer langs de deur van Mevrouw Yvonne Bossche (59) in Oud-Beijerland om het lintje persoonlijk uit te reiken.

Mevrouw Yvonne Bossche (59) uit Oud-Beijerland is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast haar functie als adviseur Participatie en Leefbaarheid bij gemeente Hoeksche Waard zet ze zich al ruim 20 jaar in als mantelzorger/ondersteuner voor haar schoonzus die een verstandelijke beperking heeft. Met liefde en betrokkenheid regelt ze de administratieve zaken en coördineert ze alle zorg.

In de tussentijd was mevrouw Bossche van 2001 tot 2020 ook nog 19 jaar secretaris van EHBO-Vereniging Oud-Beijerland. Daar was ze materiaalbeheerder en zette ze zich in bij evenementen. Vanwege de zware zorgtaken voor haar schoonzus heeft zij vorig jaar besloten om te stoppen met deze bestuursfunctie.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren