Nieuw boek: Gif(t) van de Bunker, Een controversionele vondst uit WO II’ van Cees Knegt uit Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Op vrijdag 11 februari is het nieuwe boek ‘Gif(t) van de Bunker – Een controversionele vondst uit WO II’ van Cees Knegt uit Oud-Beijerland verschenen.

Inhoud

Een aannemer begint met het afbreken van een grote, betonnen bunker, een overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog die op zijn bedrijfsterrein staat. Al bij de eerste sloopwerkzaamheden ontdekt hij dat er, goed verborgen onder de bunker, een grote kelder aanwezig is en stelt hij vast dat hier in het geheim tijdens de oorlog door speciaal geselecteerde dwangarbeiders bijzondere werkzaamheden werden verricht voor de Nazi’s. De aannemer ontdekt het lugubere geheim van de bunker en besluit een deel hiervan te verkopen. Het buiten de boeken houden van de onwettige inkomsten brengt hem in contact met de gerechtelijke macht op verdenking van fraude en belastingontduiking. Gekweld door gewetensbezwaren besluit hij zijn kinderen alles te vertellen over zijn vondst.

Over de auteur

Auteur Cees Knegt

Auteur Cees Knegt is een gepensioneerd Manager Engineering. Na veertig jaar werken in de techniek met elke week heel veel uren maken en weinig vrijetijd over, heeft hij als gepensioneerde zijn droom om ooit schrijver te worden nu werkelijkheid gemaakt. Het verhaal over het gruwelijke geheim van de bunker speelt al jaren door zijn hoofd en het manuscript heeft hij dan ook in drie maanden op papier kunnen zetten. Hij is klaar met zijn eerste boek, maar heeft geen kans om zich nu te gaan vervelen, want het vervolg op Gif(t) van de Bunker en een derde boek, een misdaadroman, zijn al in de maak. Hij schrijft als hobby, maar hoopt dat mensen zijn verhalen gaan lezen en aan het lezen ervan net zo veel plezier zullen hebben als hij aan het schrijven.

Boekgegevens

  • Titel:                           Gif(t) van de Bunker – Een controversiële vondst uit WO II
  • Auteur:                       Cees Knegt
  • Aantal pagina’s:         222 (paperback)
  • ISBN:                         9789464503005
  • Verkoopprijs:             € 20,99 * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België.
  • Verkoop via:              Uitgeverij Boekscout en Bol.com

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren