Openingsfeest Boezem & Co

0
515
Foto Gemeente HW

Oud-Beijerland Op zaterdag 28 mei vindt er in en rondom Boezem & Co in Oud-Beijerland een groot openingsfeest plaats. Deze multifunctionele accommodatie is al in 2020 geopend, maar door corona is de opening een aantal keer uitgesteld. Het mooie pand ligt in Oud-Beijerland tussen de kinderboerderij en de speeltuin aan de Boezemsingel op een prachtig terrein. Boezem & Co is duurzaam gebouwd met allerlei gebruikte materialen en het verhaal erachter is de moeite waard.

Gedurende het feest zijn er allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de gebruikers van Boezem & Co. Ook vindt de officiële opening door de wethouder plaats. Er zijn rondleidingen door het pand en kennismaking met de gebruikers, een rommelmarkt, een foto expositie, demonstratie vliegbinden en de hele dag is er inloop in het Sociaal café. Voor de kinderen is er poppenkast, een luchtkussen, schminken, knutselen, popcorn en nog meer.

De dag wordt georganiseerd door alle gebruikers in en rondom het pand: dagbesteding van Pameijer en Gemiva-SGV, Odensehuis Hoeksche Waard, Kivido BV, Fotoclub Hoeksche Waard, Toneelgroep Mask, Hengelsportvereniging Hoeksche Waard, , Kinderboerderij Boezemvriend, Speeltuinvereniging Speelvlucht en Welzijn Hoeksche Waard. Het feest is van 11-15 uur en de toegang is gratis.

Voor meer info kunt u bellen met Boezem & Co, 06 44307589 of mailen met [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.