Nieuwsbrief van de gemeente Cromstrijen over de werkzaamheden aan de Voorstraat.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

voorstraatBegin dit jaar waren de werkzaamheden in de winkelstraat van Numansdorp al zichtbaar. Stedin en Evides startten hier met het vervan-gen van de kabels en leidingen.Maandag 28 april 2014 was het officiële startmoment voor de herinrichting van het cen-trum in Numansdorp.

Vanaf die datum is aannemer Van den Berg gestart met de werkzaamheden en is dit de komende maanden zijn werkterrein. Via onderstaande nieuwsbrief informeren wij u over de werkzaamheden die plaatsvonden, werkzaam-heden die volgen en waar u als bewoner, (horeca)ondernemer of consument rekening mee moet houden.

Aanmelden digitale nieuwsbrief 

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden informeren wij periodiek over de laatste stand van zaken via de digitale nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Uitgegeven nieuwsbrieven plaatsen wij ook op www.cromstrijen.nl. Wenst u liever een papieren exemplaar dan kunt u dit ook via bovenstaand e-mailadres aangeven of door te bellen naar (0186) 656100


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren