Groene Markt in Strijen zaterdag 2 augustus

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

logo-Groene-Markt-StrijenSTRIJEN Aanstaande zaterdag 2 augustus wordt in Strijen, op de Kaai en het Jaagpad weer de maandelijkse lifestyle & biofood markt gehouden van 09.00-14.30 uur en deze keer met een spetterend optreden van de enige echte Hoeksche Blues MOT WAT.

Daarnaast vindt u natuurlijk talloze kramen met zowel nieuwe deelnemers als oude bekenden; naast The dutch Weedburger wordt deze keer ook de McBurger van de Vegetarische Slager vers voor u gebakken, zijn de kramen met jams, chutneys, mosterd,  (schapen)kaas, gedroogd fruit, biovoeding, groente, fruit en nog heel veel anderen weer volop aanwezig om u van al het lekkers te laten preoven. Onder het genot van de speciaal samengestelde Groene Lunch en gezond drankje en fair trade koffie kunt u op het terras genieten van de muziek, de sfeer en de gezelligheid.

De Groene Markt is deze maand voor de laatste keer op de eerste zaterdag van de maand, vanaf september wordt deze namelijk verplaatst naar de tweede zaterdag van de maand. De volgende Groene Markt is dan ook op zaterdag 13 september.

Meer info kunt u vinden op de website van de Groene Markt Strijen via www.groenemarktstrijen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren