Kinderactiviteit tijdens de zomervakantie in de Bibliotheek Numansdorp 

0
179

BibliotheekNUMANSDORP – Voor alle kinderen in Numansdorp en omgeving organiseert Pameijer een leuke activiteit op dinsdagmiddag 19 augustus tijdens het Leesterras in Bibliotheek Numansdorp. Vanaf 15.30 uur zijn kinderen vanaf 6 tot circa 10 jaar van harte welkom om samen met de medewerkers van Pameijer een leuke activiteit te ondernemen. Ook ouders, opa’s en oma’s en verzorgers zijn van harte welkom. Tijdens het Leesterras is er voldoende ruimte om onder het genot van een kop koffie / thee de krant of nieuwe tijdschriften te lezen. 

Kinderactiviteit: Ik ga op reis en ik neem mee… 

We stellen ons voor dat we met alle kinderen samen een reis maken in een hete luchtballon. Maar ‘ojee’, er zit een gaatje in de ballon. We verliezen langzaam hoogte. Wat nu? Hoe komen we veilig weer aan de grond?

Nieuwsgierig hoe het afloopt? Kom gezellig meedoen.

  • Datum: Dinsdag 19 augustus
  • Tijd: 14:30 tot 16.30 uur
  • Plaats: Leesterras / Bibliotheek Numansdorp

Na afloop van de activiteiten staat er limonade en wat lekkers klaar voor alle kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.