Afsluiting wegen en omleidingen tijdens ’s-Gravendeelse Feestweek

0
219

734046_629723693755830_33881345_n’s-Gravendeel Van zondag 24 augustus tot en met zaterdag 30 augustus viert ’s-Gravendeel feest. Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden op de genoemde dagen. Enkele straten worden voor het verkeer afgesloten en er is een alternatieve busroute. Verder kunt u uw auto tijdens een aantal activiteiten niet op straat parkeren. 

Afsluitingen

Dinsdag 26 augustus

• Dr. van der Bijlplein vanaf 14.00 uur

Woensdag 27 augustus

• 05.00 uur tot 23.00 uur Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg (gedeeltelijk), Dr. van der Bijlplein, Langestraat (gedeeltelijk), Rijkestraat en Beneden Strijensedijk

Donderdag 28 augustus

• van 17.00 uur tot 23.00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk);
• van 18.00 uur tot 23.00 uur tijdens de Seuterloop:
Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, Smidsweg, Langestraat en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk), Molendijk (gedeeltelijk), Nieuweweg, Maasdamseweg (gedeeltelijk), Mijlweg (gedeeltelijk), Gorsdijk (gedeeltelijk)

Vrijdag 29 augustus

• 16.30 uur tot 00.45 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, rotonde Dr. Van der Bijlplein en de Langestraat (beide gedeeltelijk)

Zaterdag 30 augustus

• 12.00 uur tot 23.00 uur: Havenweg, Haventerrein, Havenstraat en Bevershoekstraat (gedeeltelijk)

Omleidingsroute naar Berkman tankstation

In verband met de kermis in de Havenstraat is de straat tussen het Berkman benzinestation en de Bevershoekstraat afgesloten van maandag 25 augustus tot en met maandag 1 september. Het tankstation is gedurende die periode alleen bereikbaar via het Dr. van der Bijlplein.

Omleiding busroutes tijdens de ’s-Gravendeelse Feestweek

Van vrijdag 22 augustus 2014  tot en met dinsdag 2 september 2014 zijn voorlopig in overeenstemming met Arriva voor de volgende alternatieve busroutes gekozen.

Buslijn 165

De bus zal vanuit Strijen rijdt via de Strijenseweg, Van Groningenstraat, de Hendrik Hamerstraat hierna wordt de route zoals gewoonlijk verreden. Vanuit Dordrecht rijdt de bus via de Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat, Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Alexanderstraat hierna wordt de normale route vervolgd.
Er kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat, alle andere bushaltes in ’s-Gravendeel vervallen.

Buslijn 166 en 168

De bus zal via de Hendrik Hamerstraat, Vlasstraat, Van Groningenstraat en Hendrik Hamerstraat rijden. Er kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke halte bij de apotheek aan de Hendrik Hamerstraat, alle andere bushaltes in ’s-Gravendeel vervallen.

Tijdelijk aanwijzing alcohol vrij gebied

Het college heeft besloten om tijdens de feestweek van dinsdag 26 augustus 2014 tot en met zaterdag 30 augustus 2014 diverse straten aan te wijzen als openbare plaats waar het verboden is om alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Het betreft de volgende straten: Havenweg, Boven Havendijk, Beneden Havendijk, Gorsdijk, Beneden Gorsdijk, Bevershoekstraat, Dr. Van der Bijlplein, Maasdamseweg en Havenstraat (tot aan evenemententerrein).

Wachtdienst

Als u tijdens de feestweek geluidsklachten hebt, kunt u contact opnemen met de wachtdienst van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid op het telefoonnummer 0888 – 333 555

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met mevrouw E. Stojanoski of mevrouw  R. Remmers (afdeling Dienstverlening gemeente Binnenmaas), tel. 078 – 676 44 33.

Voor meer informatie over de Feestweek kijkt u op www.feestweek.info.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.