Zaterdag 11 oktober Groene Markt in Strijen

91

logo-Groene-Markt-Strijen-300x180STRIJEN – Aanstaande zaterdag 11 oktober is alweer de Groene Markt op het Jaagpad/de Kaai in Strijen.Van 09.00-14.30 uur bent u weer van harte welkom op deze vooral biologische, maar zeker natuurlijke lifestyle & biofood markt midden in het centrum van Strijen.

Er zijn ca 30 kramen aanwezig, met zowel als non-food; antroposofische poppen, plantaardig geverfde zijden sjaals, gedroogd fruit& bio voeding, jams, chutneys, schapen- en koeienkazen, heerlijke smoothies, notenpasta;s, chocolade die mag; te veel om op te noemen.Op het groene terras kunt u smullen van alle proeverijen, genieten van biologische koffie en thee en luisteren naar de live muziek die wordt gespeeld.

Wilt u zelf ook een plaatsje op deze natuurlijke markt? Neem dan contact op via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.