N487 Numansdorp volledig afgesloten door wegwerkzaamheden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

200px-NLN487.svgNUMANSDORP – De N487 en parallelweg Groene Kruisweg bij Numansdorp zijn volledig afgesloten van vrijdag 17 oktober 20.00 uur tot zaterdag 25 oktober 24.00 uur. Het betreft de kruising N487/Rijksstraatweg (Middelsluis) tot en met de rotonde ter hoogte van de A29 (afrit 22 Numansdorp).

De provincie Zuid-Holland voert in die periode groot onderhoud uit. De carpoolplaats Numansdorp Oost A29 is niet bereikbaar. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar voor hulpdiensten en aanwonenden. Bij eventuele stremmingen worden fietsers en bewoners omgeleid door verkeersregelaars. Het overige verkeer wordt omgeleid via borden.

Voorbereidende werkzaamheden

De provincie voert van maandag 13 oktober tot en met vrijdag 17 oktober voorbereidende werkzaamheden uit aan de carpoolplaats Numansdorp Oost A29. Deze carpoolplaats is dan beperkt toegankelijk. Verkeer kan tijdens de (voorbereidende) werkzaamheden gebruikmaken van de carpoolplaats Numansdorp West, aan de andere kant van de A29.

Groot onderhoud

De provincie voert het groot onderhoud uit om de verkeersveiligheid op de N487 te vergroten. Zo wordt het asfalt op de hoofdbaan en twee rotondes verwijderd en vervangen door een nieuwe asfaltlaag. Ook wordt de parallelweg Groene Kruisweg verbreed en opnieuw geasfalteerd. Daarnaast past de provincie de kruising N487/Volgerlandseweg aan en krijgt de kruising onder meer een oversteekplaats voor fietsers. Bovendien wordt de carpoolplaats langs de N487 voorzien van een asfaltlaag.

Hinder

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren