De dijken op….de polders in wandelen in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

imagePuttershoek – Na het succes van vorige wandelingen in de Hoeksche Waard, organiseren Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’ en ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 26 oktober, in samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL) wandelingen en een excursie in de omgeving van Puttershoek.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 26 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Sportcafé ’t Centrum, Pieter Repelaerstraat 64, 3297BM, Puttershoek.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 9 en 16 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie.Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,50 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere deelnemer is er een kleine attentie.

De wandelroutes voeren onder meer langs het Zuiddiepbos, plan ‘Argusvlinder’, De Boezem, Vliet, Oude Land van Strijen, Cillaarshoek en Maasdam. Deze wandeling is de derde uit een serie van in totaal vier wandelingen in de Hoeksche Waard. De volgende wandeling is op 9 november.

Bereikbaarheid startpunt
Aanbevolen route: vanaf de N 217 (‘s-Gravendeel/ Oud-Beijerland), bij afslag Puttershoek (rotonde), richting Puttershoek rijden. Weg rechtdoor blijven volgen, totdat u winkels aan weerszijden ziet. Startpunt is hier aan uw rechter zijde.

Meer informatie
Meer informatie kunt u zondag 26 oktober krijgen bij het startpunt.U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ [email protected] of Mientje den Boer/ [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.