Veilig opgroeien in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

20140423-170836.jpgBINNENMAAS – Op vrijdag 20 juni, 24 oktober en 19 december organiseert Welzijn Hoeksche Waard samen met Politie, gemeente Binnenmaas en Youz een aantal voorlichtingsavonden  voor jongeren en ouders. Onze eerste avond met het thema liefde en loverboys, in Puttershoek, was een groot succes.

Aanstaande vrijdag ,20 juni, is de tweede avond gepland van 20.00-21.00 in jongerencentrum Question, Laan van Westmolen 119 Mijnsheerenland. Tijdens deze avond is het onderwerp orde en veiligheid. De ambtenaar openbare orde en veiligheid legt samen met de politie uit wat de do’s en dont’s zijn in de buitenruimte. Er wordt ook uitgelegd wat er gebeurd met overlastmeldingen.

De derde voorlichtingsavond staat gepland op vrijdag 24 oktober van 20.00 tot 21.00 uur in multifunctioneel centrum Heinenoord, Tienvoet 1a, Heinenoord. Deze avond staat in het teken van alcohol en drugs. Er is een expert aanwezig van Youz die alles kan vertellen over dit onderwerp. Hoe je als jongere en ouders om kan gaan met alcohol en drugs.

De laatste avond wordt vrijdag 19 december georganiseerd in jongerencentrum Orion, Strijenseweg 120, ’s Gravendeel. Het onderwerp is Sociaal media. Waarbij de gevaren van Facebook, Twitter en andere sociale netwerken worden besproken. Er worden tips gegeven hoe je hiermee om kan gaan.

Kijk voor meer informatie op www.jongbinnenmaas.nl of neem contact op via 078-6766327


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren