Parkeergarage in Heinenoord gaat niet door

0
3006

cropped-HEADER-2

Heinenoord – De op 2e Paasdag aangekondigde parkeergarage in Heinenoord gaat niet door. Vele reacties kwamen binnen RTV Rijnmond besteedde hier op maandag kort aandacht aan in het ochtend nieuws en kort op de website.  Ook Radio Hoeksche Waard nam een interview af met de redactie van Hoeksch Nieuws.

Er werd zelfs een speciale website www.parkerenheinenoord.nl gelanceerd met informatie en de eerste 10 fietser en auto’s zouden een jaar lang gratis parkeren krijgen. De Parkeergarage zou 5 euro per dag voor auto’s kosten en 2 euro 50 voor fietsers.

Uiteraard is dit een 1 april grap opgezet door de website Hoeksch Nieuws

De Provincie Zuid Holland is nog steeds bezig om te kijken naar een PR terrein naast het Heinenoord Busstation dit omdat het huidige parkeerterrein aan de overkant gesloten is.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.