Post-21 Minimarkt op 22 november a.s. in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

bannerOUD-BEIJERLAND – Na een succesvolle 2013-editie kunt u op zaterdag 22 november a.s. wederom voor unieke kadootjes terecht bij Post-21, hier vindt voor de twee keer een leuke markt plaats waar diverse creatievelingen uit de Hoekse Waard en omgeving hun zelfgemaakte waar aanbieden.

Maar liefst 16 deelnemers zorgen voor een gevarieerd aanbod van onder andere sieraden, sjaals, kaarten, lekkernijen, tassen, jurkjes, knuffels en andere leuke kadootjes. Ook is er aandacht voor het goede doel. Zo verkopen onder andere Stichting Help2Help en Amnesty International originele kadootjes. Het is dé markt om te bezoeken voor de feestdagen.

  • Toegang: gratis
  • Tijd:  10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Post-21 Centrum voor Kunst, Cultuur en Ondernemen, Karel Doormanstraat 21 in Oud Beijerland.
  • Website: www.facebook.nl/minimarktpost21 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren