Van Rennes als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd volgens de CCV-regeling Installeren Ontruimingsalarminstallaties

107

Bedrijfspand Van Rennes (Klein)KLAASWAAL – Op 24 oktober 2014 heeft installatiebedrijf Van Rennes uit handen van Kiwa NCP het certificaat ontvangen op basis van de nieuwe CCV-regeling Installeren Ontruimingsalarminstallaties 2014. Met ingang van 1 oktober is de regeling certificeerbaar en heeft de divisie Elektrotechniek van Van Rennes als eerste in Nederland deze erkenning behaald. De initiële audit heeft op 20 oktober plaatsgevonden en is positief en zonder tekortkomingen afgerond.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) heeft meerdere vernieuwingen doorgevoerd omtrent de certificatieregelingen voor de aanleg van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Omdat brandbeveiligingsinstallaties waken over de veiligheid van personen, dieren en goederen dienen deze altijd betrouwbaar en bedrijfszeker te zijn.

Recentelijk heeft Van Rennes ook de certificering positief afgerond omtrent de regeling voor de aanleg van brandmeldinstallaties. Met beide erkenningen is de kwaliteit voor het installeren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties geborgd en is het installatiebedrijf klaar voor de toekomst.

Van Rennes is een multidisciplinair installatiebedrijf voor elektrotechniek, installatietechniek en industriële automatisering en is gevestigd te Klaaswaal in de regio Rotterdam. Meer informatie over het bedrijf en de certificeringen kunt u vinden op www.vanrennes.nl en www.hetccv.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.