Vijf waarderingspenningen aan inwoners van Cromstrijen uitgereikt!

0
735
Op de foto van links naar rechts staan: Janny Kaman-Zevenbergen Maddy Flisijn Vincent Koenhein Maartje Van der Plas-van der Velden Gerrit de Graaf Burgemeester Jan Luteijn

CROMSTRIJEN – Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari 2015 reikte burgemeester Jan Luteijn vijf waarderingspenningen uit. 

Op de foto van links naar rechts staan: Janny Kaman-Zevenbergen Maddy Flisijn Vincent Koenhein Maartje Van der Plas-van der Velden Gerrit de Graaf Burgemeester Jan Luteijn
Op de foto van links naar rechts staan: Janny Kaman-Zevenbergen, Maddy Flisijn, Vincent Koenhein, Maartje Van der Plas-van der Velden, Gerrit de Graaf en Burgemeester Jan Luteijn

De vijf waarderingspenningen zijn ontvangen door:

  • Kaman-Zevenbergen (Jenny) uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor de jarenlange inzet voor mensen met een functiebeperking, waaronder het voorzitterschap/lidmaatschap van de Senioren en Gehandicapten Adviesraad Cromstrijen.
  • P.K. Koenhein (Vincent) uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor de veelzijdige inzet bij de Vereniging Hoekschewaards Landschap.
  • Flisijn-Visser (Maddy) uit Klaaswaal, als blijk van waardering voor de jarenlange inzet voor de muziekvereniging Na Lang Streven in Klaaswaal.
  • van der Plas-Van der Velden (Maartje) uit Numansdorp, als blijk van waardering voor de jarenlange inzet als vrijwilligster bij tal van activiteiten bij zorginstelling De Buitensluis in Numansdorp.
  • de Graaf (Gerrit) uit Numansdorp, als blijk van waardering voor vele jaren bezorgen van de uitbrengmaaltijden in Numansdorp en het vervoeren van bewoners in de rolstoelbus.

De ontvangers van de vijf waarderingspenningen kregen eind december 2014 een telefoontje van de burgemeester. Zij moesten de mededeling even verwerken, maar vinden het allen een geweldige verrassing dat zij op deze wijze worden gewaardeerd door de gemeente Cromstrijen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.