SSS Klaaswaal nog in winterdip tegen vv de Alblas

176

2659_sssKlaaswaal – In de openingswedstrijd van de tweede seizoenshelft was SSS gastheer voor vv De Alblas. Na enkele weken van winsterstop was de verwachting dat de klaaswalenaars uit de startblokken zouden schieten. Weliswaar was de start niet onaardig, maar al heel snel zakte het spelpeil.

De Alblas liet SSS maar wat aanrommelen, maar pakte onmiddellijk de aanval over met felle counters. Doordat de voorwaartsen van De Alblas met name in de persoon van Laurens Barnhoorn het tot drie keer toe oog in oog met SSS goalie Ricardo Minnes af liet weten bleef de schade door deze lakse houding beperkt. Eenmaal moest Lars van Gameren reddend optreden op de doellijn. SSS kwam maar mondjesmaat voor de Alblas goal en wanneer dit gebeurde ontbrak het aan het juiste samenspel om tot een goede doelpoging te komen.

Na de thee kwam SSS meteen goed van start. Nog voor het publiek vanuit de kantine weer langs de lijn was gaan staan raakte Gijs van de Zande het aluminium boven Alblas doelman René de Ruiter. Het beloofde meer spektakel. Het was meteen het hoogtepunt van de tweede helft, want direct zakte het tempo en sloop de besluiteloosheid terug in de ploeg. Trainer Pascal van den Hoek bracht halverwege deel twee Martin van de Graaf in voor Lars in ’t Veld. Het betekende wederom een korte opleving van SSS, maar verder dan een gesmoord schot van Van de Graaf kwam het niet. Aan de andere kant kwam SSS met de schrik vrij toen tien minuten voor tijd Laurens Barnhoorn zijn lob over Minnes te laconiek uitvoerde en de bal naast het doel zag verdwijnen. Frank van Splunter leek kort voor tijd alsnog dichtbij een treffer, maar mikte ruim naast de palen.

Een slappe en inspiratieloze vertoning, waarbij  over de gehele wedstrijd gemeten SSS zelfs blij mocht zijn met een punt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.