ToBe kinderkoor met Ukelele in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

SkindkooOUD-BEIJERLAND – Ben jij tussen de 6-12 jaar oud, hou je van zingen en wil je leren spelen op de Ukelele? Geef je dan op voor de 10-weekse cursus ‘Kinderkoor met Ukelele’ in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24 te Oud-Beijerland. De cursus start op 7 april op dinsdag van 18.15-19.00 uur.

De ukulele is een klein snaarinstrument, te vergelijken met een klein gitaartje.Na een paar lessen kan je al genoeg akkoorden spelen om jezelf te begeleiden bij het zingen van liedjes.

Alle mogelijke liedjes zijn op internet te vinden. Als je eenmaal ukulele speelt is de overstap naar gitaar erg makkelijk. Tijdens de cursus worden de basisakkoorden en technieken aangeleerd en in de laatste les wordt er opgetreden voor de ouders. Het koor staat onder leiding van Randy Derkhof. Randy is ook dirigent van het popkoor voor volwassenen in de Hoeksche Waard. Daarnaast heeft hij een koor met ukelele voor volwassenen in Dordrecht.

Tijdens deze cursus leren kinderen op een plezierige manier luisteren naar muziek, hun muzikale vaardigheden te ontwikkelen, het ontwikkelen van de fijne motoriek, presenteren en het opbouwen van sociale vaardigheden. De cursus kost € 65,- en duurt 10 lessen.

De prijs in inclusief ukelele en na de cursus mag je de ukelele houden. Kijk voor meer informatie op www.tobe.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren