Peuter in Zuid-Beijerland overleden na aanrijding met bestelbusje

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

AmbulancehwZUID-BEIJERLAND – Bij een aanrijding op het Zwartsluisje in Zuid-Beijerland tussen een bestelbusje en een peuter is de peuter van 1,5 jaar oud overleden. Ambulance medewerkers probeerden het jongetje te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De peuter overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Even voor twaalf uur werd het jongetje op het erf bij zijn huis aangereden. De bestuurder een 41-jarige vrouw uit Zuid-Beijerland, alarmeerde direct de hulpdiensten. Deze startten een reanimatie, maar zonder succes. De verkeersongevallengroep van de politie doet onderzoek naar de aanrijding.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren