Rabobank het Haringvliet nieuwe hoofdsponsor F toernooi Voetbal Vereniging Strijen

256

Rabobank logo FC 2014STRIJEN – Voetbal Vereniging Strijen heeft voor haar F-toernooi op 23 mei 2015 een nieuwe trotse hoofdsponsor gevonden in Rabobank Het Haringvliet.

Rabobank Het Haringvliet vindt het erg belangrijk om haar coöperatieve gedachte uit te dragen en wil op een verrassende manier dichtbij, zichtbaar en betrokken zijn.Het sponsoren van het goed gevulde F-toernooi van vv Strijen (met ook deelname van ’s-Gravendeel, FC Binnenmaas, SSS, NSVV en Heinenoord uit de Hoeksche Waard) past binnen dit beleid.

VV Strijen is gepast trots op het feit dat Rabobank zich aan dit toernooi heeft gecommitteerd.Een medewerker van Rabobank zal samen met de toernooiorganisatie de prijsuitreiking verrichten en voor alle ca. 225 deelnemers aan het toernooi is er ook nog een leuk Rabobank Verrassingspakket!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.