Tenniskids middag bij Tennisvereniging Puttershoek!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Jeugdtenniskids_TVPPUTTERSHOEKTennisvereniging Puttershoek (TVP) start op woensdag 28 oktober 2015 met Tenniskids middagen. Kinderen t/m 12 jaar leren spelenderwijs het tennisspel tijdens leuke tennisoefeningen en korte wedstrijdjes. Kinderen, die nog geen lid zijn van TVP, kunnen bij TVP ook kennis komen maken met Tenniskids. 

Verslavend leuk 

Tenniskids is het tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen spelen veel korte partijtjes op een kleinere baan en met zachtere ballen. Kinderen doorlopen t/m 12 jaar 3 fasen: rood, oranje en groen. Bij elke fase hoort een andere baangrootte en balsoort. In iedere fase wordt de baan groter en de bal zwaarder. Vanaf 12 jaar kunnen kinderen dan op een normale tennisbaan en met de bekende gele tennisballen tennissen. Tenniskids leren zo op een uitdagende en toffe manier het tennis te spelen. Plezier en samenspel staan voorop, want daar draait het om. Tenniskids maakt tennis verslavend leuk!

Tenniskidsmiddag 

Tennisvereniging Puttershoek is sinds dit jaar een officiële Tenniskids vereniging. Op woensdag 28 oktober 2015 start de vereniging met de eerste Tenniskidsmiddag voor eigen jeugdleden die spelen in rood en oranje. Op woensdag 28 oktober 2015 en woensdag 18 november 2015 kunnen ook kinderen t/m 12 jaar, die nog geen lid zijn van TVP, van 13.30 tot 15.00 uur kennis komen maken met Tenniskids bij TVP. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden bij de jeugdcommissie door een email te sturen naar [email protected].

Lid worden? Kinderen die graag willen gaan tennissen kunnen nu voordelig lid worden. TVP biedt kinderen die nog niet tennissen nu de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief de laatste maanden van 2015 en het hele seizoen 2016 lid te worden. De gemeente Binnenmaas geeft ook nog eens € 50 retour op de contributie voor jeugdleden, die aan de voorwaarden voldoen. Kinderen t/m 10 jaar kunnen daardoor zelfs gratis lid worden!

Meer informatie over de jeugdactiviteiten van TVP en de jeugdledenwerfactie op de website van TVP: www.tvputtershoek.nl

Algemene informatie 

Tennisvereniging Puttershoek heeft ca 350 leden en beschikt over een prachtige nieuwe accomodatie aan de Sportlaan (tegenover het gemeentehuis van Binnenmaas) met 8 verlichte “all-weather” Provision tennisbanen, twee miniveld banen en een oefenkooi. De vereniging bruist het gehele jaar van de (tennis)activiteiten voor recreatieve en wedstrijdtennissers en zeker ook voor


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.