Denk mee en stem op nieuwe speeltoestellen in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Ter illustratie

speeltoestellenBINNENMAAS – In Binnenmaas zijn twee speeltuinen aan vervanging toe, namelijk de speelplaats aan de Roodborst in Maasdam en aan de Magnoliastraat in Puttershoek. Het is de bedoeling dat alle speeltoestellen worden verwijderd en de speeltuinen worden ingericht met nieuwe toestellen. In ’s-Gravendeel wordt in samenwerking met HW wonen een geheel nieuwe speeltuin gerealiseerd aan de Bevershoekstraat.

Gemeente Binnenmaas vindt het belangrijk dat inwoners en met name de omwonenden en de gebruikers van de speelplaats, de kinderen, meedenken over de nieuwe toestellen. Binnenmaas roept daarom omwonenden en ouders op om, namens hun kind(eren), hun ideeën en wensen kenbaar te maken door voor 8 maart een e-mail te sturen naar[email protected]. Vergeet daarbij vooral niet te vermelden om welke speelplaats het gaat.

Vervolgtraject

Na inventarisatie van de wensen vindt een aanbesteding plaats waarbij verschillende leveranciers ontwerpen indienen voor de afzonderlijke speelplaatsen. De uiteindelijke keuze voor het ontwerp wordt bepaald door de inwoners van de betreffende dorpen. Daarbij hoopt Binnenmaas op veel reacties van haar jongste inwoners, de toekomstige gebruikers van de speeltoestellen. Op woensdag 11 mei wordt tussen 13.30 en 15.00 uur een inloopmiddag georganiseerd op het gemeentehuis in Maasdam. Hierbij worden alle ontwerpen voor de speelplaatsen getoond en kunnen inwoners stemmen op hun favoriete ontwerp. Ook is het dan mogelijk de ontwerpen te bekijken op www.binnenmaas.nl en digitaal een stem uit te brengen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren