Geen horecavergunning voor Thermen Binnenmaas, voorbereiding opening gaat door

0
2309

thermenbinnenmaas2‘s-Gravendeel – De aangevraagde horecavergunningen door Thermen Binnenmaas zijn door de gemeente Binnenmaas op advies van Bibob niet verleend.

Volgens Bibob en de gemeente Binnenmaas is grondeigenaar Freek Naaktgeboren nog steeds betrokken bij de zaak en kan de gemeente Binnenmaas naar aanleiding van het Bibob rapport niet anders doen dan de horecavergunning wederom te weigeren.

De nieuwe leiding van de Thermen Binnenmaas het bedrijf International Leisure and Health BV van Perry Parengkuan, denkt ook zonder horecavergunning open te kunnen. Het bedrijf heeft onlangs 40 man personeel hiervoor aangenomen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.