Strijen met beide benen aan de grond gezet door Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

piershilSTRIJEN – Na de overwinning op Papendrecht en het gelijke spel tegen Feyenoord verkeerden de Strijenaren in een roes, die wreed verstoord werd door Piershil, dat Sjoerd Singor als coach op de bank had zitten als invaller voor de afwezige Richard Verhoeven, die onlangs tot nieuwe trainer van Piershil was aangesteld.

Strijen kreeg al snel een riante mogelijkheid om voorsprong te komen toen in de 3e minuut Kevin Theuns knap zijn man uitspeelde en breed legde op de vrijstaande Rolf de Man, die echter enkele meters voor het doel over de bal trapte. Ook Nigel Schaken miste nog een kans evenals Piershil speler Loek Visser. Tegen de verhouding in kwam Piershil in de 11e minuut op voorsprong toen Martin de Ruiter een afgeslagen bal diagonaal inschoot: 0-1. Nadat in de 15e minuut een vrije trap van Vincent Monster net naast het Piershil doel verdween nam Piershil het initiatief over en kwamen zij in de 31e minuut op een 0-2 voorsprong toen een vrije trap van Wesley Koedam door Loek Visser werd doorgekopt langs de verraste keeper Yordi Godijn. Nadat Rolf de Man in de 33e minuut nog dichtbij de aansluitingstreffer was scoorde Geert Bakker vanaf de penaltystip –Jan Jaspers was binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald – 0-3. Na de rust keerde spanning weer volledig terug. In de 54e minuut scoorde Karam Bensedjed 1-3 en in de 57e minuut rondde Sharlon Sambo een voorzet van Chelly Martina doeltreffend af: 2-3 en kwam de veste van Peter Konings onder zware druk te staan. Het was echter de gevaarlijke Geert Bakker die de wedstrijd helemaal kantelde en in de 66e en 69e minuut de Strijense verdedigers zijn hielen liet zien en de eindstand op 2-5 bepaalde.

A.s. zaterdag speelt Strijen de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Soccer Boys in Bleiswijk; Piershil speelt dan thuis tegen Spirit en de week erna tegen Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.