Echtpaar Van der Linden uit ‘s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

persbericht-079-echtpaar-van-der-linden-uit-s-gravendeel-60-jaar-getrouwd‘s-Gravendeel – Dinsdag 1 november was het 60 jaar geleden dat de inmiddels 81-jarige G. van der Linden en zijn 78-jarige echtgenote mevrouw E. van der Linden-Kleijwegt in het huwelijksbootje zijn gestapt. De heer Van der Linden komt oorspronkelijk uit Heerjansdam, mevrouw Van der Linden is geboren in Zwijndrecht.  

De heer Van der Linden heeft zijn eigen tuinderij gehad waar hij met veel plezier en voldoening spruiten kweekte. Het bedrijf stond in Heerjansdam maar de spruiten groeiden in de Hoeksche Waard. Mevrouw Van der Linden ondersteunde haar man en zorgde voor het grote gezin. Het echtpaar heeft zes kinderen, twaalf kleinkinderen en een achterkleinkind waar ze enorm van genieten.

De boerderij is een aantal jaren geleden verkocht en het echtpaar woont nu in het dorp zelf. Met een beetje hulp hopen ze nog lang in ’s-Gravendeel te wonen.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten gisteren het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren