Klaaswaal in kerstsfeer door Stichting ‘door’ Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Stichting door Klaaswaal

Klaaswaal – Alweer aanbeland in de laatste maand van het jaar 2021.Een tweede jaar achtereenvolgens waar wij leven in een wereld waarin het allemaal net even anders gaat.De stichting ‘door’ Klaaswaal heeft het plan opgevat om de bewoners van het dorp in het licht te zetten.Op de binnenplaatsen van de pinksterbloemstraat bij de seniorenwoningen hebben zij twee ‘’fairybells’’ geplaatst voor de saamhorigheid en gezelligheid tijdens de dagen voor kerst.

Op deze manier hopen wij dat er een beetje kerstsfeer en gezelligheid voor de deur wordt
gecreëerd, waarbij de mensen uit het dorp toch een beetje samen de kerst kunnen vieren’’ aldus de leden van de stichting.

De stichting, welke bestaat uit 5 enthousiaste leden, hoopt in de komende jaren meerdere bomen te plaatsen in het dorp, zodat het dorp tijdens de feestdagen extra wordt verlicht. ‘’Klaaswaal is een mooi dorp en verdient een verlichte sfeer.

Wij proberen met onze activiteiten om de sfeer en saamhorigheid te bevorderen, samen met de inwoners in het dorp, en met deze activiteit denken wij dit zeker weer bereikt te hebben!’’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren