Nieuw vrijwilligers Informatie Punt in Strijen

0
245

InformatiepuntVrijwilligersSTRIJEN –  In hoogst eigen persoon namWethouder Paulien Tanja op donderdag 16 oktober 2014, een geïnteresseerd kijkje bij het nieuwe Vrijwilligers Informatie Punt, in de bieb van Strijen.

Stichting Welzijn Hoeksche Waard heeft in de Strijense bibliotheek onlangs het Vrijwilligers Informatie Punt geopend. Er zijn daar onder meer vacatures te vinden voor vrijwilligerswerk in Strijen. Maar ook mensen die in hun vrije tijd iets voor een ander willen betekenen, kunnen zich er aanmelden.

Wethouder Paulien Tanja is enorm blij met het initiatief. ,,Zeker gezien de komende ontwikkelingen op het gebied van de veranderende zorg. Er wordt vanaf volgend jaar nog meer een beroep gedaan op inwoners die om ondersteuning vragen. Dus wat kan men nog op eigen kracht, of hoe iemand als vrijwilliger een bijdrage kan leveren aan de samenleving in Strijen.”

Het Vrijwilligers Informatie Punt is elke donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur geopend. Medewerkers van Welzijn Hoeksche Waard zijn aanwezig om informatie te geven over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Verder is de website www.welzijnhoekschewaard.nl te raadplegen voor vrijwilligerswerk in de regio. Op de gemeentelijke website is de Digitale Vrijwilligers Vacaturebank voor en door Strijenaren te vinden.

Bron: Gemeente Strijen

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.