Mobiel uitleenpunt boeken in De Beijerkorf Oud-Beijerland

100

BibliotheekOud-BeijerlandGebruik maken van de Bibliotheek kan niet alleen in de Bibliotheek zelf, maar ook bij een van de mobiele uitleenpunten. In Oud-Beijerland heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard sinds enige tijd een mobiel uitleenpunt in De Beijerkorf.

Sinds april dit jaar geeft Welzijn Hoeksche Waard, in samenwerking met de Bibliotheek Hoeksche Waard, mensen in de wijk de mogelijkheid om dichtbij een boek te lenen of te ruilen en daarbij andere mensen te ontmoeten en een kopje koffie te drinken. Natuurlijk kan men ook ter plekke in een tijdschrift bladeren of een boek lezen in een van de heerlijk zittende stoelen van De Beijerkorf.

Er is een collectie samengesteld uit grootletterboeken, streekromans, historische romans en thrillers. Verder ook luisterboeken, fotoboeken en informatieve boeken over de Hoeksche Waard en boeken over koken en tuinieren. De Bibliotheek wisselt regelmatig de collectie, waardoor het aanbod actueel en divers blijft.

De Beijerkorf brengt mensen met elkaar in contact. Mensen kunnen gezellig een kopje koffie/thee drinken, een krant lezen, een biljartje leggen, een spelletje doen, zomaar een praatje maken en dus ook boeken ruilen en inkijken.

Openingstijden uitleenpunt:

  • Elke dinsdag en maandag van de maand (behalve de eerste dinsdag) van 10:00 tot 12:00 uur.
  • Adres: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat 6, Oud-Beijerland

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.