Verkeersmaatregelen Wouter van den Walestraat in Heinenoord

0
245

foto (klein)HEINENOORD – Gemeent Binnenmaas Wethouder Wouter Joosten heeft samen met vertegenwoordigers van Buurt Bestuurt Heinenoord vanmorgen, maandag 9 februari, het startsein gegeven voor het uitvoeren van verkeersmaatregelen om de Wouter van den Walestraat in Heinenoord onderdeel uit te laten maken van de aangrenzende 30 km/h.-zone.

De werkzaamheden zijn een initiatief van Buurt Bestuurt. Zij hebben aangegeven waar in het dorp behoefte bestaat aan verkeersmaatregelen en hoe die er in grote lijnen uit zouden moeten zien (burgerparticipatie). De gemeente heeft dit signaal van Buurt Bestuurt, in haar rol als regievoerder, getoetst aan verschillende criteria en verder uitgewerkt. Aansluitend is het plan met een delegatie van Buurt Bestuurt en de wijkagent tot volle tevredenheid van alle partijen ter plaatse besproken. De gemeentelijke snelheidsindicator (Smiley) zal ter plaatse worden opgehangen en de politie zal gemeentelijke flyers met 30 km/h.-weetjes uitdelen. De werkzaamheden zullen ongeveer 10 werkdagen in beslag nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.