Strijen doet goede zaken tegen Pernis

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

uitgelichtSTRIJEN – Door een benauwde 3-2 overwinning op Pernis is Strijen zeker Botlek op de ranglijst gepasseerd en na de inhaalwedstrijden op 2e Paasdag van mede degradatiekandidaten Wieldrecht, Drechtstreek en Lombardijen zal duidelijk zijn hoe Strijen er precies voor staat. Na het Paasweekend resteren nog 5 te spelen wedstrijden.

Strijen startte sterk en kwam in de 11e minuut verdiend op voorsprong door een feilloze vrije trap van Stephan Baay; vanaf 20 meter vuurde hij raak via de binnenkant van de paal. Vervolgens miste Sven Post een uitgelezen mogelijkheid 2-0 aan te tekenen- Jasper Huisman legde de bal panklaar, maar vrij voor keeper Tim Elkhuizen miste hij de riante mogelijkheid en gelijk sloop er onachtzaamheid in het Strijense team. In de 26e minuut kwam Pernis zelfs op gelijke hoogte toen Michel Tavares een vrije trap binneknikte. Na de rust kwam Strijen zelfs op achterstand in de 64e minuut toen Josemar Dos Reis Varela vrije doortocht kreeg en keeper Jordy Hofman de gang naar het net liet maken. Nadat Jan Jaspers in de 66e minuut op de lat kopte, bracht in de 68e minuut Stephan Baay wederom uit een vrije trap de 2-2 op het scorebord en mocht Jan Jaspers zich in de 80e minuut tot matchwinner laten kronen toen keeper Tim Elkhuizen de bal niet onder controle kreeg en Jaspers er als de kippen bij was om de 3-2 binnen te werken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.