Qphoto.nl brengt Foto’s op beton op de markt

0
274

_MG_4174MAASDAM – Qphoto.nl is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten. Naast het printen op de inmiddels bekende materialen zoals, hout, canvas, dibond enz. brengt Qphoto.nl nu een totaal nieuw product op de markt. Foto’s op beton! Illustraties, logo’s en/of teksten kunnen nu geprint worden op echt beton. 

Qphoto.nl beschikt hiervoor over een sterk ultra dun, lichtgewicht beton met een oppervlak waarop haarscherpe fotoprints kunnen worden aangebracht. Beton heeft een stoere industriële look en is de nieuwe opkomende trend. De betonpanelen worden geleverd inclusief een ophangsysteem, en zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Onze panelen zijn zowel toepasbaar als wanddecoratie in een interieur maar ook te gebruiken om een complete wand of buitengevel te decoreren. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn zowel in een trendy interieur van je woon of werkomgeving als ook in de gevelbouw kunt u met vragen met betrekking tot het printen van uw foto of afbeelding op beton altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Kijk voor meer info op: www.qphoto.nl/foto-op-beton of bel ons voor vragen op telefoonnummer: 078-6764080. Wij staan u graag te woord!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.