Leerlingen de Bouwsteen winnen Bankbattle van Rabobank het Haringvliet

369

‘s-Gravendeel – Woensdag ochtend stond weer in het teken van de Bankbattle; de internet gestuurde digitale kennisquiz voor groepen 7/8 van de basisschool, georganiseerd door de Rabobank.

In heel Nederland gingen tussen 8.30 en 12.00 uur honderden scholieren aan de slag met het oplossen van heel uiteenlopende vragen. De moeilijkheid zat hem vooral in het zo snel mogelijk invullen van de antwoorden in een letter matrix. Daar kwam een opdracht uit met een code. Door deze code in te vullen, kon men starten met een plenaire, digitale eindopdracht. Als deze eindopdracht goed werd uitgevoerd stopte de klok en was het nagelbijten tot de uitslag.
 
De Rabobank het Haringvliet had drie clusters gemaakt met scholen. Team 2 van cbs De Bouwsteen uit ‘s-Gravendeel (groep 8b) wist de battle in cluster oost te winnen.De groep werd vanochtend verrast met een grote slagroomtaart en voor iedere leerling een heuse VR bril om hun mobiel op een hele andere manier te beleven.
 
Foto: W.Vergeer

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.