Column: Top 5 van ‘namen die niet passen bij banen’

Hoeksche Recruiter
2 Min Read

Vandaag las ik een nieuwsbericht over ene Bud Weisser die had ingebroken bij de bierbrouwerij van Budweiser. Als ik op de marketing afdeling van Budweiser zou werken dan zou ik hem niet laten straffen maar in juist dienst nemen. Wat een marketing kans!

Met je naam word je geboren. Daar kan je weinig aan doen. Toch moet je beseffen dat mensen er altijd iets van vinden. Zeker als je bijvoorbeeld solliciteert naar een baan.

Zo hoorde ik laatst iemand die moeite had met het uitnodigen van de heer ‘De Dood’ voor een sollicitatiegesprek. Want wie wil nu de dood nu over de vloer hebben?

Een baan zoek je, tot op zekere hoogte, zelf uit. In sommige gevallen vraag je je echter af of mensen wel goed beseffen waar ze aan begonnen zijn.

Bij deze mijn persoonlijke top 5 van namen die niet passen bij banen:

1. Sam Sung – een zeer gewaardeerde medewerker van een Amerikaanse Apple store

2. Sue Yoo – een Advocate uit New York

3. Dr. Alden Cockburn – een Uroloog uit New Mexico

4. Cardinal Sin – een Kardinaal in Amerika

5. Kim Yoo Suk – een succesvolle Zuid-Koreaanse Polsstokhoogspringer

Of passen ze juist wel?

Raymond te Veldhuis

Hoeksche Recruiter


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
Hoeksche Recruiter verbindt mens en werk in de Hoeksche Waard, Rotterdam-Rijnmond en de Drechtsteden.Werving & selectie dienstverlening voor alle lokale vacatures en specialisten vanaf HBO niveau.Graag deel ik mijn kennis, belevenissen en visie op zaken in de wondere wereld van recruitment in de vorm van blogs.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren