Beloved: gezellige middag in de kerk de Poort voor mensen met een beperking

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 4 april vindt een superleuke Beloved middag plaats in de EGHW “de Poort” in Oud-Beijerland met als thema “Heb jezelf lief”. Deze gezellige middag wordt speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of autisme. Ook als je nog nooit bent geweest en je wilt een keertje komen kijken, je bent van harte welkom!

Tijdens deze middag van 13.30 – 16.00 uur wordt er onder enthousiaste begeleiding van Jaimy en Marisya Eenkhoorn bekende liederen gezongen waarbij veel bezoekers niet stil kunnen blijven zitten. Er wordt een bijbelverhaal gedeeld door een spreker uit de EGHW. Ook worden er verschillende workshops gehouden, zoals dansen, heerlijke tapas maken, film kijken en lekker creatief bezig zijn. Ook is er een koffiehoek waar je kunt kletsen met elkaar. Niets is verplicht en heel veel mag! Een middag waar je je geliefd en gewaardeerd mag voelen, zoals je bent. Voel je welkom, de middag is geheel gratis inclusief koffie, thee en hapjes.

Heb je vragen of wil je graag gebracht en gehaald worden? Neem dan contact op via [email protected]. Meer informatie vind je ook op www.eghw.nl.

Adres: Evangelische Gemeente Hoeksche Waard “De Poort”, Polderlaan 1, 3261 ZA Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren