Qphoto.nl uit Maasdam opent eerste POP-UP STORE in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

_MG_1422-2OUD-BEIJERLANDOp de prominente locatie Molendijk 2a in Oud-Beijerland heeft Qphoto.nl op zaterdag 6 september 2014 een voor Oud-Beiierland unieke Pop-up Store (tijdelijke winkel) geopend. Qphoto.nl alom bekend van fotografie in de regio en het printen van foto’s op hout heeft op deze locatie een Pop-up store geopend waar het publiek zich kan laten inspireren en kennis kan maken met foto’s op hout printen en andere afdrukmogelijkheden!

Het is de bedoeling in deze winkel een tal van voorbeelden van foto’s op hout te presenteren. Foto’s op hout omvatten niet alleen dat schilderij aan de muur maar er zijn veel meer mogelijkheden met printen op hout. Denk hierbij aan tafelbladen, fotowanden, memoryboxen, fotoblokken, meubelen, plantenbakken, foto’s op hout voor buitengebruik enz. In deze winkel geven de medewerkers van Qphoto.nl u direct vanuit het oog van de fotograaf professioneel advies en beantwoorden al uw vragen, zij denken met u mee om uw ideeën te realiseren en het mooiste eindresultaat te behalen en dat voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Daarnaast bestaan er nog vele andere manieren van fotopresentatie ook daarvoor beschikken de medewerkers van Qphoto.nl over de juiste kennis en kunnen zij u adviseren.

De winkel is In de periode van 6 september tot 31 december 2014 geopend op:

  • Woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdagmiddag van 13:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Buiten de openingstijden bestaat de mogelijkheid 24/7 via onze webwinkel bestelling te plaatsen. En voor vragen of advies zijn wij tijdens kantoortijden van maandag tot vrijdag van 09:00 to 17:00 uur voor u bereikbaar.

Voor informatie, of vragen over foto’s op hout, kunt u contact opnemen met Jeffrey of Arjon Groeneweg Tel.: 078–6764080 of kijk op onze site www.qphoto.nl

_MG_1440-2


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren