Vernieuwde winkelstraat Numansdorp weer beter bereikbaar

316

Plattegrond 2Numansdorp – Vanaf deze week ligt de nieuwe bestrating in de hele winkelstraat in Numansdorp. Hierdoor is de Burgemeester de Zeeuwstraat vanaf vrijdagmiddag 3 oktober weer in beide richtingen bereikbaar voor het winkelend publiek.

Daarnaast gaat ook het eenrichtingsverkeer van de nieuwe situatie in de Voorstraat in. Dit betekent dat het verkeer in de Voorstraat in één richting rijdt van de Hoekstraat naar de Schuringsedijk.

Afrondende werkzaamheden
U als consument kunt vanaf die tijd weer beter terecht bij uw vertrouwde winkels in de winkelstraat. Houd u er wel rekening mee dat er nog steeds een omleidingsroute geldt en een beperkte bereikbaarheid voor automobilisten. Dit omdat de afrondende werkzaamheden nog plaatsvinden tot 15 oktober. Deze werkzaamheden bestaan uit de aankleding van de straat, zoals het plaatsen van nieuwe lantaarnpalen, zitbanken, prullenbakken en het planten van nieuwe bomen in de Voorstraat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.