Welzijn Hoeksche Waard op zoek naar vrijwilligers jongerencentra in Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Welzijn-Hoeksche-WaardBINNENMAAS – Het jongerenwerk van Welzijn Hoeksche Waard is dringend opzoek naar vrijwilligers die in de jongerencentra willen staan en/of mee willen helpen met activiteiten. Het gaat om de jongerencentra van Heinenoord, Mijnsheerenland, Puttershoek en ’s-Gravendeel.

Op vrijdagavond zijn deze van 19:30 tot 22.30 uur geopend. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (ouders, buren, betrokken inwoners, omwonenden) die samen met de bestaande teams de jongerencentra draaiende willen houden. Ben jij 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een aantal keer per jaar op vrijdag in het jongerencentrum te staan? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers via [email protected] of door te bellen naar 077-7308967. Op www.jonghoekschewaard.nl is meer te vinden over de jongerencentra, het jongerenwerk en de activiteiten die georganiseerd worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren