FC Binnenmaas niet scherp tegen Soccer Boys en verliest

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

fcbinnenmaasBLEISWIJK –  Zaterdag 12 september was de eerste uitwedstrijd van FC Binnenmaas voor dit seizoen en dat was bij Soccer Boys in Bleiswijk. De trainer van Soccer Boys is een oude bekende van Binnenmaas, namelijk Mark Weel die een paar seizoenen terug nog hoofdtrainer bij Binnenmaas was.

Na het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd had Soccer Boys al direct de eerste kans. Via de linkerkant kwam een voorzet en deze werd net overgeschoten door Sander v.d. Ruytenbeek.FC Binnenmaas begon niet scherp aan de wedstrijd en had veel balverlies en als het weer in balbezit kwam dan was er niet genoeg creativiteit om daar iets mee toe doen wat vaak resulteerde tot opnieuw balverlies.Toch kreeg FC Binnenmaas in de 5e minuut een mogelijkheid na een goede opgebouwde aanval.

Halverwege de helft van Soccer Boys speelde Aaron Perez de bal naar Danny Maijers die op zijn beurt Sander de Heus weer aan speelde. Sander passeerde zijn man en gaf de bal weer mee aan de doorgelopen Danny, maar helaas kon Danny niet voldoende controle over de bal krijgen zodat hij de doelman van Soccer Boys kon passeren.In het verdere verloop van de eerste helft was er weinig verandering, een aantal mogelijkheden voor Soccer Boys en een FC Binnenmaas dat eigenlijk niet echt aan voetballen toe kwam.Daarom was het ook geen verrassing dat de ruststand 0-0 was en dat Leo Dekker een poging kon doen om zijn mannen scherp te krijgen.

De 2e helft begonnen beide teams hetzelfde als in de eerste helft, Soccer Boys aanvallend en FC Binnenmaas zoekende en dat resulteerde in de 53e minuut tot de 1-0 voor Soccer Boys.Via een hoekschop aan de rechterkant wist Kevin Straver de bal binnen te koppen.2 minuten later was het al 2-0, door een overtreding van Rianto Vrutaal binnen de 16 kon de scheidsrechter niks anders doen dan een strafschop geven voor Soccer Boys en een gele kaart voor de speler van FC Binnenmaas. Ondanks dat Sem Kerkhof de bal nog raakte met zijn voet wist Cor van Egmond de strafschop binnen te schieten.

Na de verdubbeling van de score werd het nog moeilijker voor FC Binnenmaas om aan voetballen te komen en daarom leek het ook eerder 3-0 te worden i.p.v. dat FC Binnenmaas de aansluitingstreffer zou maken. Niet dat ze het niet probeerden want dat deden ze echt wel, maar het zat er gewoon niet in.In de 72e minuut werd het dan uiteindelijk ook nog 3-0 voor Soccer Boys en als de wedstrijd nog niet was gespeeld dan was dat nu wel.

Je hebt wel eens van die wedstrijden dat je echt wel alles probeert en je best doet, maar gewoon niks lukt………dit was zo´n wedstrijd voor FC Binnenmaas. Ze hebben er echt wel voor gevochten en alles gegeven, maar het zat er gewoon niet in. Het enige wat je dan kan doen is de positieve punten en leerprocessen er uit te halen en de rest snel vergeten.

 

  • Opstelling : Sem Kerkhof, Mike Post, Leon vd Stel, Justin de Man, Rianto Vrutaal, Johnny Maijers, Remco vd Stel, Bas de Kruiff,Danny Maijers, Aaron Perez en Sander de Heus
  • Wissels : Charlie de Graaf, Desi Sanderse, Nils Fortuin en Joey de Jong

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren