Trainer Martin Schouten van SV Piershil dient ontslag in

0
646

martin-schouten-19sept2015-300x225PIERSHIL – Trainer Martin Schouten van SV Piershil heeft zijn ontslag ingediend als trainer van de selectie van SV Piershil. Voorafgaand aan de training op dinsdag 17 november heeft hij de spelers geïnformeerd over zijn besluit. Al vroeg in het seizoen stapte enkele spelers al op uit de selectie van SV Piershil.

Aan het bestuur is deze verklaring gegeven: ,,De sfeer, de resultaten, maar met name de ziel in de eerste groep en de ontwikkeling in de manier van spelen blijven ver achter bij de doelstelling van de club, maar ook bij mijn verwachting. Ik neem hiervoor de volledige verantwoording. Ik ben jullie dankbaar voor de kans die ik heb gekregen, ik hoop dat hiermee de rust en het goede gevoel binnen de club en het team terug zal keren”.

Over de invulling van de vacature zal in een latere fase een besluit worden genomen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.